Rahan tuhlausta, elokuvia ja shoppailun ihanuutta

Kuluneen viikon aikana olen tuhlannut rahaa enemmän kuin paljon. Olen ollut oikea tuhlaajien kuningatar, tai vaihtoehtoisesti kuningas, ja lompakkoni on muuttunut paksusta, mikäli se koskaan on paksu ollut, lähes näkymättömäksi. Olen luuhannut kaupasta toiseen vailla huolen häivää raha asioistani, jotka nyt näyttävät olevan pahasti miinuksen puolella. No, sellaista se himoshoppailijan arki on, vaikka en tunnustakaan olevani mikään kovin paha himoshoppaaja.

Shoppaukseni perustuu kausiin ja nyt on menossa kausi, jolloin lompakkoni tyhjenee samassa suhteessa kuin vaatekaappini ja elokuva kokoelmani kasvavat. Tälläisenä kautena ostan kaiken, mistä pidän ja ajattelen rahoitusta vasta myöhemmin. Lompakkoni onneksi tälläinen kausi kestää aina vain vähän aikaa ja sen jälkeen tulee lompakolleni hyvin suotuisat oltavat, koska silloin en osta lähes mitään, katselen vain tavaroita ja unelmoin niiden saamisesta. Katselu ei maksa ja jos se maksaisi olisin suuremmissa veloissa kuin kukaan muu. Pidän katselemisesta ja siitä, ettei aina tarvitse ostaa kaikkea. Tuo on aika ristiriidassa himoshoppaaja minäni kanssa, mutta olen muutenkin aika ristiriitainen persoona. Ja onneksi tuo himoshoppaaja puoleni siirtyy pian talviunille.

Tässä pientä näyttöä viikon ostoskistani, toisn ei kaikista, huonolaatuisten kuvien kera:

1048660.jpg

Unelmien Sielunmessu dvd - Anttila

Tahraton Mieli dvd - Anttila

Art School Confidential dvd - Anttila

1048661.jpg

Särkynyt Palatsi dvd - Anttila

Boy's Don't Cry dvd - Anttila (vihdoinkin sain omaksi!!)

Far from Heaven dvd - Anttila

1048662.jpg

Pepe Jeansin farkut - JC (pahoittelen äärimäisen huonoa kuvanlaatu. Kangas ei todellakaan ole tuollaista. Pikselit vaan ovat muuttuneet kunnon mössöksi kuvassa.)