1079349.jpg

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta joskus se aiheutta päänupin täydeltä kysymyksiä. Joskus kuva miellyttää silmää, mutta joskus se saa aikaan jonku täysin päinvastaisen reaktion. Se, mitä ihminen kuvasta näkee riippuu täysin siitä mitä siinä haluaa nähdä. Ja tämä kuva on täydellinen esimerkki noista kaikista yllämainituista asioista.

Pete Doherty ajamassa kuraisilla kumisaappailla jotain niinkin inhimillistä kuin pyörää tuntuu varsin uskomattomalta. Vai osaako joku sanoa milloin Pete oltaisiin nähty tekemässä jotain muuta kuin polttamassa pilveä, tykittämässä heroiinia suoneen tai poistumassa oikeustalolta. Pete ja pyörä eivät vain sovi samaan kuvaan.

Ja mitä tässä kuvassa näin tai mitä siinä haluasin nähdä? En ainakaan noita kuraisia kumisaappaita, tuota pyörää tai edes Peteä. En itseasiassa haluaisi nähdä tuota kuvaa toiste ja paremmin ajateltuna yksikin kerta on liikaa, varsinkin tuon kuvan kanssa. En voi myöskään sanoa milloin kuva toivottomasta narkkarista  miellyttäisi silmääni. Sitä odotellessa voin vain todeta kuinka huonosti kuraiset saappaat sopivat yhteenkään asuun ja kuinka seuraavaksi aion suojautua sataprosenttisen varmasti Pete Dohertyn ja kuraisten saappaiden kohtaamiselta. Mitä me tästä opimmekaan? Joskus kuva valaisee paremmin kuin mikään muu, mutta joskus se herättää noin miljoona kysymystä vailla vastauksia. Ja ne kaameat kuraiset saappaat, ne olisi aika myös Peten viskata kaatopaikalle.